Fejlfinding af headset til mobiltelefoner samt betjeningsknap

Ringetonen for indgående opkald høres ikke i hovedtelefonerne.

• Sørg for, at telefonen er indstillet til at overføre ringetonen til hovedtelefonerne. Kontroller telefonindstillingerne, og foretag de nødvendige indstillinger

Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.

Mikrofonen registrerer ikke lyden.

• Sørg for at bruge den rigtige mobiltelefonadapter, og sørg, for at den er tilsluttet solidt
  • Sørg for, at mikrofonen ikke er blokeret eller tildækket

Bemærk: Mikrofonen er placeret på bagsiden af besvar/afslut-knappen (du vil kunne se den lille åbning til mikrofonen).

Telefonen svarer ikke, når der trykkes på besvar/afslut-knappen.

• Sørg for at bruge den rigtige mobiltelefonadapter, og sørg, for at den er tilsluttet solidt

Bemærk: Nogle telefoner kræver muligvis, at du trykker på besvar/afslut-knappen i et par sekunder for at udføre funktioner.