Styring af automatisk slukning

Timeren til automatisk slukning sparer på strømmen, når højttaleren ikke anvendes. Højttaleren slukkes, når lyden er stoppet, og der ikke er trykket på nogen knapper i tre timer.

Du kan justere automatisk slukning i din højttaler via Bose Connect-appen:

Når appen er installeret, og højttaleren er sluttet til din enhed, skal du trykke på tandhjulsikonet (Indstillinger) i øverste højre hjørne

I menuen Indstillinger skal du vælge Timer for automatisk slukning. Vælg den tid, det skal tage for din højttaler at slukke automatisk, når den ikke anvendes