Administration af Bluetooth®-enheder

Frakobling af en Bluetooth-enhed

Du skal åbne Bluetooth-menuen på den tilsluttede enhed, vælge Bose-soundbar og derefter vælge 'Afbryd.'

Vælg ikke 'Glem enhed (Forget device)' eller lignende valgmuligheder, medmindre du ønsker helt at fjerne soundbaren fra din enheds liste med tidligere tilsluttede enheder.

Genoprettelse af forbindelsen til en Bluetooth-enhed

Tryk på Bluetooth-knappen på fjernbetjeningen. Din soundbar forsøger at oprette forbindelse til den senest forbundne enhed. Hvis den senest tilsluttede enhed ikke bliver fundet inden for 30 sekunder, forsøger soundbaren derefter at oprette forbindelse til den næste senest tilsluttede enhed. Soundbaren husker de sidste otte enheder, der har været tilsluttet den.

Når du forsøger at oprette forbindelse til en enhed, skal du sørge for, at enheden er tændt, dens Bluetooth-funktion er aktiveret, og det er inden for 9 meter fra soundbaren.

Du kan også administrere Bluetooth-forbindelser ved hjælp af Bose Music-appen.

Rydning af listen over tidligere tilsluttede enheder

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Bluetooth og holde den nede i mindst 10 sekunder. Lysbjælken blinker blåt to gange for at indikere, at den er blevet slettet af listen over Bluetooth-enheder, der tidligere har været tilsluttet soundbaren.