Sådan finder du serienummeret

Serienummeret er placeret bagerst i højre ørekop under stoffet. Stofbeklædningen er den indre afskærmning, som dækker og beskytter komponenterne inde i ørekoppen.

Hvis du vil se serienummeret, skal du tage fat i stoffets øverste kant og forsigtigt trække det væk. Pas på ikke at trykke på eller fjerne nogen andre komponenter inde i ørekoppen, da dette kan beskadige hovedtelefonerne.