Sådan findes MAC-adressen

Følg disse trin for at finde systemets MAC-adresse:

Hent den nyeste version af Wi-Fi-opsætningsapplikationen på www.bose.com/wifisetup. Versioner, der er downloadet før 10. november 2012, kan ikke vise systemets MAC-adresse

Åbn Wi-Fi-opsætningsapplikationen

Når følgende billede vises, skal du tilslutte systemet til computeren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel

Når appen er færdig med at søge efter trådløse netværk, skal du klikke på menuen Hjælp i toppen af vinduet og vælge "Systemoplysninger"

Du finder MAC-adressen på skærmen med systemoplysninger