Lokalisering af AirPlay®-ikonet, når der afspilles musik-apps (video inkluderet)

Med din håndholdte enhed kan du streame enhver musik-app, du ønsker. Du kan også streame iTunes® fra en Mac® eller pc. Du kan finde symbolet for AirPlay i den musik-app eller det program, du bruger.

Tryk eller klik på ikonet for at vælge din højttalerkilde. Symbolet for AirPlay findes normalt i toppen eller bunden af appen eller programmet, der bruges, såsom iTunes, Pandora® og YouTube.