Aflytning af en AirPlay-kompatibel enhed

Efter tilslutning til din trådløse router erdet digitale SoundLink® Air-musiksystem klar til at streame AirPlay®-lyd når som helst. Hvis en AUX-kilde er tilsluttet og afspilles, når du begynder at streame lyd fra din AirPlay-kompatible enhed, stopper den pågældende kilde, og du hører AirPlay-lydstreamingen.

Sådan kan du lytte til streamet lyd:

Start en musik-app på din AirPlay-kompatible enhed eller computer. Sørg for, at den har forbindelse til samme Wi-Fi-netværk som SoundLink® Air-systemet

For at sikre, at lyden ikke er for høj, skal du flytte lydstyrkeskyderen i musik-appen til skalaens laveste tredjedel

Tryk eller klik på AirPlay-ikonet, og vælg "SOUNDLINK AIR" (eller det navn, du gav den) på listen med tilgængelige højttalere

Ikon

Start afspilning af musiknumre. Brug PLAY/PAUSE på SoundLink® Air-fjernbetjeningen

Afspil/pause

Knapperne GÅ FREM eller GÅ TILBAGE til at betjene afspilningen af musik

Skip forward

Skip backward

Bemærk: Du kan betjene iTunes® ved hjælp af SoundLink® Air-fjernbetjeningen ved at ændre en indstilling i iTunes-menuen Indstillinger. Følg disse trin for at gøre det:

Start iTunes, og åbn "menuen Rediger"

Vælg "Indstillinger", og klik på "Enheder"

Klik på feltet ved siden af "Tillad iTunes-lydkontrol fra fjernhøjttalere"