Lytte til en enhed ved hjælp af den ekstra indgang

Du kan bruge SoundLink® Air-systemet til aflytning af enhver lydenhed, der kan tilsluttes 3,5 mm AUDIO IN-stikket på bagsiden.

Sørg for, at 3,5 mm stereokabelstikket fra den eksterne enhed er sat i AUDIO IN-stikket bag på Bose®-systemet

Indstil lydenhedens lydstyrke til lidt under maksimum

På fjernbetjeningen skal du trykke på AUX. AUX-indikatoren på frontpanelet lyser hvidt

AUX

AUX-indikator

Brug lydknapperne til at indstille lydniveauet.

Lydstyrkeknapper

Bemærk: SoundLink® Air-fjernbetjeningen styrer ikke funktioner på en AUX-enhed, der er sluttet til AUDIO IN-stikket.