Gratis levering og gratis returnering
 

Statusoplysninger for LED

Der er en grøn lampe bag gitteret på dit SoundDock-system. Når lyset blinker, betyder det følgende.

Enkelt grønt blink

  • Angiver, at enheden blev tændt
  • Systemet modtager en kommando fra fjernbetjeningen

To grønne blink

  • Systemet har nået sin minimum eller maksimum lydstyrke

Bemærk: LED forbliver tændt, så længe knappen holdes nede på fjernbetjeningen eller systemet.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback