Forstå LED-statusindikatorerne

Fronten på højttaleren har en række indikatorer, der viser højttalerens status. Lamperne under indikatorerne lyser og viser højttalerens tilstand.

Lamperne er (fra venstre mod højre):

Wi-Fi®-indikator

Bluetooth®-indikator

AUX-indikator

SoundTouch-indikator

Indikatorlys for SoundTouch 10

Wi-Fi-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvidtSøger efter Wi-Fi-netværk
Lyser hvidt (dæmpet)Strømbesparingstilstand og tilsluttet et Wi-Fi-netværk
Lyser hvidt (kraftigt)Højttaler er tændt og tilsluttet Wi-Fi-netværk
Lyser gultHøjttaler er i opsætningstilstand
Blinker gultFrakoblet Wi-Fi-netværk
SlukketNetværk deaktiveret

Bluetooth-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker blåtKlar til tilslutning
Blinker hvidtTilslutter
Lyser hvidtTilsluttet

AUX-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Lyser hvidtHøjttaleren er klar til at afspille indhold fra en mobil enhed
SlukketIngen AUX-forbindelse registreret

SoundTouch-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvidtOpretter forbindelse til SoundTouch-appen
Lyser hvidtAfspiller lyd fra SoundTouch-appen
Lyser gult
  • Højttaler, kilde eller station er ikke tilgængelig
  • Forudindstilling tom eller ugyldig