Fejlfinding af iPod® og iPhone®

Gælder for:

• SoundDock® XT højttaler

Min enhed kan ikke oplades, når den er docket. Hvad kan jeg gøre?

Prøv følgende:

• Hvis din enhed er i et etui eller et beskyttelseshylster, så fjern det, og sæt enheden i konnektoren igen. Hvis den ikke sidder korrekt i konnektoren, kan det forhindre opladning
  • Prøv at nulstille din enhed. Du kan få hjælp hos Apple support til at udføre denne opgave for den pågældende model
  • Nulstil dit SoundDock-system. Sluk for systemet, og træk strømstikket ud i 60 sekunder. Når du har sluttet strøm til systemet igen, så kontroller om din enhed oplades