Kompatibilitetsliste for iPod® og iPhone®

Gælder for:

SoundDock® 10, SoundDock Portable og SoundDock Series I og II systemer er kompatible med de fleste iPod- og iPhone-modeller. Hvis din iPod eller iPhone er i den følgende liste, virker den sammen med disse systemer.

• iPod touch®: Alle generationer undtagen femte generation med Apple Lightning™-stik
  • iPhone: Alle modeller undtagen iPhone 5 med Apple Lightning-stik
  • iPod classic®
  • iPod: kun 4. og 5. generation
  • iPod touch®: Alle generationer undtagen 7. generation med Lightning-stik
  • iPod mini: Alle generationer

Følgende iPod- og iPhone-modeller kan afspille lyd på SoundDock serie I systemet, men kan ikke oplades via det system.

• iPod touch: 2., 3., 4. og 5. generation
  • iPhone: 3G, 3GS, iPhone 4 og iPhone 4S
  • iPod nano: 4., 5. og 6. generation

Bemærkning til iPhone 5-brugere: iPod- og iPhone-modeller med et Apple Lightning-stik kræver en Apple Lightning til 30-bens adapter til brug sammen med dit Bose®-system.