Installation af Bluetooth®-docken

Gælder for:

bose® sounddock® 10 bluetooth®-docken tilføjer understøttelse af trådløs bluetooth®-teknologi til dit digitale sounddock 10-musiksystem. når du har installeret dette tilbehør, kan du lytte til din bluetooth®-stereomusiktelefon med rumudfyldende lyd af høj kvalitet. for at opnå den ønskede ydelse skal din bluetooth®-stereomusiktelefon understøtte bluetooth®-profilen a2dp (advanced audio distribution profile). følg disse trin for at installere bluetooth®-docken:

Tag SoundDock 10-systemets netledning ud af stikkontakten

Løft den universelle dockadapters bagerste kant op, og fjern den fra docken. Du skal muligvis sætte et tyndt, ikke-metallisk redskab i rillen for at få tilstrækkelig løftekraft til at løfte den bagerste kant

Tryk på dockens frigørelsesknap til højre, og løft dockens højre side for at fjerne den. Der er et lille indhak på knappen, som kan være nyttigt, hvis du er nødt til at bruge en kuglepen til at trykke knappen langt nok ind til, at docken frigøres helt

skub bluetooth®-dockens (sælges separat) venstre ende ind i dockåbningen

Tryk ned på højre side af docken, indtil den låser på plads