Gratis levering og gratis returnering
 

Identificering af dit headset

For at identificere dit headset skal du kigge på bagsiden af mikrofon-/lydstyrkereguleringshuset. Hvis du har en Samsung Galaxy-version, vil det fremgå af et "S." Apple-headsettet vil være tomt.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback