Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Identifikation af tilsluttede enheder

Skub tænd/sluk-knappen til Bluetooth®-symbolet, og slip den derefter for at høre, hvilken enhed der er tilsluttet.

Skub kontakten igen for at vælge den næste enhed på parringslisten og forsøge at oprette forbindelse til den. Fortsæt med at skubbe kontakten, indtil du hører den enhed, du vil oprette forbindelse til.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback