Jeg kender ikke min netværksadgangskode

Prøv følgende for at løse dit problem:

• Tjek dokumentationen, der fulgte med routeren, f.eks. brugervejledningen til selve routeren eller papirer fra din internet-serviceudbyder. Adgangskoden til din router kan være skrevet ned i et af disse dokumenter under den første opsætning af routeren.
  • Se, om adgangskoden til netværket står bag på eller under Wi-Fi-routeren. Producenten af routeren har eventuelt skrevet en standardadgangskode på produktmærket. Hvis routerens standardindstillinger aldrig er blevet ændret, giver denne adgangskode adgang til det trådløse netværk