Hvordan justerer jeg bas og diskant?

Der er ingen justerbare tonekontroller på Bose-systemet. Der er dog nogle måder at justere lyden på, hvis der er for meget bas:

Placering af systemet tæt på en væg eller et hjørne kan øge baslyden. For at reducere baslyden skal du flytte systemet væk fra væggen eller hjørnet.

Sæt indstillingen BASS i systemmenuen til NORMAL eller REDUCED:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke og holde ALARM SETUP nede indtil “SETUP MENU” vises på skærmen
  2. Brug knapperne TUNE/MP3 for at finde indstillingen “BASS” i opsætningsmenuen
  3. Brug knapperne TIME +/- til at vælge den ønskede basindstilling
  4. Tryk på ALARM SETUP for at gå ud af menuen

BEMÆRK: Hvis indstillingen BASS ikke dukker op i opsætningsmenuen, er der behov for en softwareopdatering