Underholdningssystemer

Hvorfor bør du opdatere dit system?

Dit systems fjernbetjening bruges til at betjene systemet og tilsluttede enheder som f.eks. et tv, en kabel-/satellitboks og en Blu-ray-afspiller. Regelmæssige opdateringer sikrer, at din fjernbetjening forbliver kompatibel med enheder, der lanceres efter dit systems produktionsdato. Du finder flere oplysninger under vores opdateringsoplysninger.

Derudover kan det være nødvendigt, at du opdaterer dit system til SoundTouch™.

Minimumssystemkrav

Windows-brugere:

• 300 MHz-processor (1 GHz for Vista) 32 eller 64 bit
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB RAM (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-udgaver)
  • Internetforbindelse
  • 125 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1- eller 2.0-port

Mac-brugere:

• OS v10.5 og v10.6
  • Intel-baseret processor
  • 512 MB RAM (10.5), 1 GB (10.6)
  • Internetforbindelse
  • 125 MB ledig harddiskplads
  • USB 2.0-port

Skridt, der skal udføres

Inden overførsel

Bemærk: Hvis du opdaterer dit system for SoundTouch™ og har udført trin 1 og 2 i Unify, skal du klikke på Fortsæt til systemopdateringer.

Trin 1:
Sæt USB-drevet, der fulgte med dit system, i systemets konsol (se illustration). Tryk derefter på knappen Setup på konsollen, vælg "Opdater", og følg instruktionerne på skærmen.
USB-drevet er tilsluttet et Lifestyle-system.

Trin 2:
Sæt nu USB-drevet i USB-porten på din computer, inden du kører programmet (se illustration). Fjern ikke USB-drevet, mens opdateringsprogrammet kører. Hvis du gør det, annulleres opgraderingen.

Start overførsel af softwareopdateringen

Windows:

• I vinduet Filoverførsel skal du klikke på Kør eller Gem
  • Hvis du vælger Kør, skal du klikke dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen
  • Hvis du vælger Gem, skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_Update_Application.exe) skal gemmes. Start derefter programmet fra harddisken, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Mac:

• Vent, mens computeren henter filen. Den vises på skrivebordet som et harddiskikon
  • Der bør åbnes et vindue. Træk opdateringsfilen til skrivebordet som anført. (Hvis vinduet ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet).
  • Start systemopdateringsprogrammet fra din computer, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Fejlfinding

Brug følgende oplysninger til at hjælpe med at løse problemet.

• Kontrollér, at din internetforbindelse fungerer korrekt.
  • Sørg for, at dit system har skrevet systeminformation til USB-flashdrevet.
  • Vær sikker på, at dit system er sat i stikkontakten og tændt.
  • Hvis du opdaterer et Lifestyle®-system, skal du sørge for, at dit tv er tændt og indstillet til input for dit Lifestyle® system.
  • Tryk på knappen Setup på systemets konsol
  • Brug systemfjernbetjeningen til at vælge Opdater i menuen på skærmen.
  • Indsæt USB-flashdrevet i USB-stikket på fronten af konsollen, og følg instruktionerne på skærmen.
  • Vent, indtil systemet beder dig om at fjerne USB-drevet.
  • Fjern USB-drevet fra systemet, og sæt det i et ledigt USB-stik på computeren.
  • Opdateringen vil læse systeminformationerne på USB-flashdrevet og afgøre, om der er tilgængelige opdateringer til dit system.
  • Hvis der er opdateringer tilgængelige, vil de blive skrevet til USB-flashdrevet.
  • Hvis USB-drevet ikke er tilsluttet computeren, eller ikke kan findes, bliver opdateringen ikke fuldført.

Tip: Tilslut USB-drevet direkte til et ledigt USB-stik på computeren.
Tilslutning til en USB-hub kan gøre det vanskeligere for opdateringen for at finde USB-drevet.
Tilslutning direkte til et ledigt USB-stik på computeren gør det nemmere at finde drevet.

Menuen Hjælp
Menuen Hjælp er tilgængelig under hele opdateringsprocessen. I menuen Hjælp har du adgang til:

• Licensaftale: Læs licensaftalen
  • Systeminformation: Få vist oplysninger om den aktuelle version af systemet samt systeminformation om computeren og operativsystemet.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Boses kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med programmet til opdatering af Bose®-underholdningssystemer?

Dette program muliggør en enkel og hurtig softwareopdatering direkte fra Bose til din computer og så til systemet.

Hvorfor kan jeg få brug for at opdatere min software?

Bose®-underholdningssystemer er designet til at være kompatible med nye lyd- og videoenheder, efterhånden som de kommer på markedet. Denne softwareopdatering tilføjer nye funktioner og fjernbetjeningskoder, som dit system sandsynligvis skal bruge for at fungere med disse nye enheder.

Vil denne opdatering fungere med alle Lifestyle®- og VideoWave®-systemer?

Nej. Opdateringen fungerer med alle VideoWave®-underholdningssystemer og Lifestyle® V35-, V25-, T20-, T10-, 135- og 235-systemer eller andre Lifestyle®-systemer med en USB-port.

Kan denne opdatering udføres både på pc'er og Mac'er?

Ja, med minimumskrav til operativsystemet: Pc'en skal køre Windows XP eller nyere. Mac'er skal køre OS 10 eller nyere.

Vil denne opdatering på nogen måde påvirke min computer?

Kun midlertidigt. Mens programmet kører, opretter og bruger det midlertidige filer. Når programmet er færdigt og lukket, fjerner det alle midlertidige filer inklusive selve programmet.

Hvad hvis jeg mister det USB-drev, som jeg har modtaget fra Bose?

Du kan bruge ethvert USB-drev med en kapacitet på over 1GB til at opdatere dit system. Følg blot vejledningen i overførselsprogrammet.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Du kan bruge ethvert USB-drev med en kapacitet på over 1GB til at opdatere dit system. Følg blot vejledningen i overførselsprogrammet.

Er mit Lifestyle®-system kompatibelt med 3D-videokilder, som giver bedre spil-/filmoplevelser?

Ja. Så snart du har hentet softwareopdateringen, vil dit Lifestyle®-system være fuldt kompatibelt med 3D-videokilder. Tilslut bare et 3D-tv og en 3D-forberedt Blu-ray Disc™-afspiller, en spillekonsol eller andre lignende enheder til dit Lifestyle®-system. Du er nu klar til at nyde 3D-film, udsendelser eller spil. Se vores supplerende brugervejledning for mere information om systemets 3D-funktioner.

Bemærk: Softwareopdateringen til Bose®-konsolenheden vil ikke gøre VideoWave®-underholdningssystemet i stand til at vise 3D-video.