Pulsen falder ud

Hvis stemmemeddelelser er aktiveret, bør du kunne høre "puls registreret" eller "ingen puls registreret" i en træningsapp eller i Bose® Connect-appen. Hvis din puls bliver ved med at falde ud, kan du prøve følgende:

Sørg for, at venstre in-ear-hovedtelefon sidder sikkert på plads i øret. Det kan være, du skal prøve en anden størrelse StayHear®+ Pulse øreprop

Rens pulsmåleren i venstre hovedtelefon

Luk og genstart træningsappen

Sluk hovedtelefonerne, og tænd dem igen