Mine hovedtelefoner kan ikke parres med den NFC-aktiverede enhed

Hvis du har problemer med at slutte dine hovedtelefoner til din Bluetooth -enhed ved hjælp af NFC (Near Field Communication), er her nogle simple trin, du kan forsøge:

Kontroller, at din Bluetooth-enhed understøtter NFC. Se brugervejledningen til enheden for at finde ud af, om din enhed understøtter NFC

Lås enheden op, og slå Bluetooth og NFC til. Disse kan typisk findes i enhedens indstillinger

Tryk NFC-berøringspunktet på din Bluetooth -enhed mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen. Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring

Bemærk: Du skal muligvis flytte inline-fjernbetjeningen til forskellige områder på enheden for at finde NFC-berøringspunktet. Det er muligvis ikke midterst på enheden.