Mine hovedtelefoner kan ikke parres med min Bluetooth®-enhed

Hovedtelefonerne kan ikke parres med din enhed under opladning. Hvis dine hovedtelefoner ikke lader og stadig ikke opretter forbindelse til din enhed, kan du prøve følgende:

På dine hovedtelefoner:

Sluk og tænd hovedtelefonerne: Sluk hovedtelefonerne ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 2 sekunder indtil du hører sluklyden. Tænd dem igen ved at trykke på tænd/sluk-knappen.

Højre ørekop med fremhævelse af tænd/sluk-knappen.

Nulstil dine hovedtelefoner:

1. Sluk hovedtelefonerne, og vent i 30 sekunder
  2. Slut hovedtelefonerne til en USB-strømforsyning via et USB-kabel, og vent i 5 sekunder. (Strømforsyningen skal tilsluttes en fungerende stikkontakt)
  3. Tag USB-kablet ud af hovedtelefonerne, og vent 1 minut
  4. Tænd for hovedtelefonerne, og test, om de fungerer korrekt

Ryd hovedtelefonens parringsliste:

1. Sluk hovedtelefonerne
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth -enheder ryddet."
  3. Fjern dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste. Dette gøres typisk ved at vælge dine hovedtelefoner i enhedens Indstillinger > Bluetooth-liste og vælge "glem" eller "fjern"
  4. Dine hovedtelefoner er nu "klar til parring" med din enhed. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger, og vælg dine hovedtelefoner som en ny enhed

På din mobilenhed:

Slå Bluetooth fra og derefter til igen

Slå flyfunktion til og derefter fra igen

Genstart din enhed

"Glem" eller "fjern" dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste, og opret derefter forbindelse igen

Sådan opretter du forbindelse til en computer

Hvis du opretter forbindelse til en Windows-computer, vil du muligvis se to forskellige ikoner på enhedsparringslisten (et enhedsikon og et hovedtelefonikon). Sørg for at vælge hovedtelefonikonet