Mine hovedtelefoner kan ikke parres med min Bluetooth®-enhed

Hvis du har problemer med at tilslutte dine hovedtelefoner til din Bluetooth-enhed, er her nogle simple trin, du kan forsøge:

Sørg for, at hovedtelefonerne ikke er ved at oplade. Hovedtelefonerne kan ikke parres med en enhed under opladningen

Flyt din Bluetooth-enhed tættere på hovedtelefonerne og væk fra eventuel interferens eller forhindringer

På din Bluetooth-enhed:

Slå Bluetooth fra og derefter til igen

Slet dine Bose SoundSport Free hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din enhed. Par igen

Ryd hovedtelefonparringslisten:

Sluk hovedtelefonerne

Tryk på Bluetooth-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste overBluetooth-enheder ryddet."

Slet dine Bose SoundSport Free hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din enhed. Par igen