Mine hovedtelefoner kan ikke parres med min Bluetooth®-enhed

Hovedtelefonerne kan ikke parres med din enhed under opladning. Hvis dine hovedtelefoner ikke lader og stadig ikke opretter forbindelse til din enhed, kan du prøve følgende:

På dine hovedtelefoner:

Sluk hovedtelefonerne ved at placere dem i opladningsetuiet og lukke låget. Tænd dem igen ved at fjerne dem fra etuiet, og prøv at parre dem med din enhed igen

Flyt din Bluetooth-enhed tættere på hovedtelefonerne og væk fra eventuel interferens eller forhindringer

Ryd hovedtelefonparringslisten ved at:

1. Trykke på og holde tænd/sluk-knappen nede i 10 sekunder, indtil du hører beskeden "Liste over Bluetooth-enheder ryddet".
  2. Sådan fjerner du dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste. Dette gøres typisk ved at vælge dine hovedtelefoner i enhedens Indstillinger > Bluetooth-liste og vælge "glem" eller "fjern"
  3. Dine hovedtelefoner er nu "klar til parring" med din enhed. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger, og vælg dine hovedtelefoner som en ny enhed
Tænd/sluk-knap på hovedtelefonerne

På din mobilenhed:

Slå Bluetooth fra og derefter til igen

Slå flyfunktion til og derefter fra igen

Genstart din enhed

"Glem" eller "fjern" dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste, og opret derefter forbindelse igen

Sådan opretter du forbindelse til en computer

Hvis du opretter forbindelse til en Windows-computer, vil du muligvis se to forskellige ikoner på enhedsparringslisten (et enhedsikon og et hovedtelefonikon). Sørg for at vælge hovedtelefonikonet