Hovedtelefonerne kan ikke tændes

• Sørg for, at hovedtelefonerne er tændt. Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth-knappen, indtil den lyser grønt, gult eller rødt (indikerer aktuelt batteriniveau)
Batteriindikators aktivitetBatteristatus
GrønMedium til fuld opladning
GulLavt batteriniveau
Blinker rødtSkal oplades
  • Hvis batteriindikatoren blinker rødt, skal hovedtelefonerne oplades.
    Bemærk: Hovedtelefonerne afspiller ikke under opladning
  • Brug kun dette produkt sammen med en godkendt strømforsyning, der lever op til de lokale lovkrav (for eksempel: UL, CSA, VDE, CCC)