Hovedtelefonerne oplader ikke

• Det kan tage op til to timer at oplade batteriet helt. Med en fuld opladning kan hovedtelefonerne være tændt i op til 10 timer
  • Sørg for, at USB-stikket på kablet er korrekt sat i USB-stikket på hovedtelefonerne
  • Afbryd USB-opladerkablet i begge ender, og forsøg igen
  • Hvis dine hovedtelefoner har været udsat for høje eller lave temperaturer, skal hovedtelefonerne tilbage til stuetemperatur igen, hvorefter du kan forsøge opladning igen
  • Prøv en anden strømkilde til opladning af hovedtelefonerne
  • Inden du oplader hovedtelefonerne, skal du sørge for, at hovedtelefonerne er ved stuetemperatur mellem 5 °C og 40 °C