Mine hovedtelefoner tænder ikke

Hvis du har problemer med at tænde dine hovedtelefoner, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at hovedtelefonerne er fuldt opladede
  • Du må ikke trykke på strømknappen og holde den nede i mere end 2 sekunder, når hovedtelefonerne tændes. Hvis du holder knappen nede i mere end 2 sekunder vil høretelefonerne gå i parringstilstand

Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du klikke på linket "Kontakt os" nedenfor for at finde den bedste support for din region.