Gratis levering og gratis returnering
 

Statusindikatorer på hovedtelefoner (med video)

Hovedtelefonernes statusindikatorer er placeret på siden af højre ørekop.

Bluetooth®-indikator

Blinker blåt: klar til at parre

Blinker hvidt: opretter forbindelse

Lyser hvidt: tilsluttet

Batteriindikator (i brug)

Grøn: fuldt opladet

Gul: halvt opladet

Blinker rødt: opladning nødvendig

Batteriopladningsniveau (for iOS-enheder)

Når iOS-enheder er tilsluttet hovedtelefonerne, viser de hovedtelefonernes batteriniveau i skærmens øverste højre hjørne.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback