Hovedtelefonknapper og berøringsknapper

Dine hovedtelefoner har både berøringsknapper og fysiske knapper. Brug berøringsknapperne ved at swipe eller trykke på hovedtelefonernes berøringsoverflade. Med berøringskontrolelementet kan du afspille lyd eller stoppe den midlertidigt, springe fremad eller tilbage, ændre lydstyrken og anvende grundlæggende opkaldsfunktioner. Knapperne har standardfunktioner som f.eks. støjreduktionsniveauer og stemmeassistent, men kan også tilpasses i Bose Music-appen.

Berøringsknapper

Berøringsoverfladen findes på forsiden af den højre ørekop.

Medie- og lydstyrkebetjening

Afspil/Pause: Tryk to gange for at afspille eller sætte lyden på pause

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan trykke to gange for at afspille eller sætte lyden på pause

Gå frem: Swipe fremad for at gå frem til næste nummer

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan swipe fremad for at gå frem til næste nummer

Gå tilbage: Swipe tilbage for at gå til det foregående nummer

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan swipe tilbage

Juster lydstyrken: Swipe op for at skrue op og ned for at skrue ned

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan swipe op eller ned for at justere lydstyrken

Opkaldsbetjening

Besvar/afslut et opkald: Tryk to gange for at besvare eller afslutte et opkald

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan trykke to gange for at besvare eller afslutte et opkald

Afvis et indgående opkald: Tryk og hold nede i 1 sekund

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan trykke og holde nede for at afvise et indgående opkald

Slå lyden fra for et opkald: Under et opkald kan du trykke på og slippe stemmeassistentknappen for at slå mikrofonen fra

Højre ørekop, der viser stemmeassistentknappen. Tryk på og slip for at slå lyden fra for et opkald.

Tilpas en genvej

Du kan tilpasse en genvej for tryk og hold-handlingen på hovedtelefonerne for at udføre en af to funktioner:

• Meddel batteriniveauet (standard)
  • Deaktiver/aktiver opvågningsordet for din Google Assistent, Amazon Alexa eller Xiaowei
    (Tilgængeligheden af stemmeassistenter varierer fra land til land).

Du kan tilpasse trykbetjening ved hjælp af Bose Music-appen. Du kan få adgang til denne indstilling i menuen Indstillinger. Når brugertilpasningen er afsluttet, skal du trykke og holde for din foretrukne funktion.

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan trykke og holde nede for din foretrukne funktion

Knapper

Knapperne på dine hovedtelefoner omfatter:

Tænd/sluk-/Bluetooth-knap

Højre ørekop, der viser tænd/sluk-/Bluetooth-knappen

Stemmeassistentknap

Højre ørekop, der viser stemmeassistentknappen

Støjreduktionsknap

Venstre ørekop, der viser støjreduktionsknappen

Tænd/sluk-/Bluetooth-knap

• Tryk på og slip for at tænde/slukke for hovedtelefonerne
  • Tryk på og hold nede for at parre en Bluetooth-enhed. Du vil høre "Ready to connect another device" (klar til at tilslutte en anden enhed), og Bluetooth-lampen blinker langsomt blåt

Knappen Stemmeassistent

• Du kan programmere hovedtelefonerne til hurtigt og nemt at få adgang til din Google Assistent, Amazon Alexa, Xiaowei eller stemmestyringsfunktioner på din mobilenhed
  • Når du bruger Amazon Alexa, skal du trykke på og slippe knappen. Når du har hørt en tone, kan du sige din anmodning højt. Hvis du vil have flere oplysninger om brug af Alexa, kan du se Brug af Amazon Alexa
  • Når du bruger din Google Assistent, skal du trykke på knappen og holde den nede, mens du siger din anmodning højt. Tryk på og slip knappen for at høre dine meddelelser. Du kan finde flere oplysninger om brug af Google Assistent under Sådan bruges Google Assistent

Støjreduktionsknap

• Tryk og slip for at høre det aktuelle støjreduktionsniveau
  • Gentag, indtil du hører dit foretrukne niveau
  • .Tryk og hold nede i 1 sekund for samtaletilstand. Du kan finde flere oplysninger under Brug af samtaletilstand

Hvis du vil tilpasse standardniveauerne for støjreduktion, skal du bruge Bose Music-appen. Du kan finde flere oplysninger under Justering af støjreduktionsniveauer.