Google Assistant virker ikke

Bemærk: Google Assistant er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Hvis tryk på Action-knappen ikke aktiverer Google Assistant korrekt, er her et par ting, du kan prøve:

Genstart din enhed

Afbryd Bluetooth®, og tilslut igen

Sørg for, at handlingsknappen er indstillet til Google Assistant. I Bose Connect-appen skal du vælge Indstillinger > Handlingsknap > Google Assistant

Ryd listen over Bluetooth-enheder fra hovedtelefonerne ved at skubbe tænd/sluk-knappen hele vejen og holde den i 10 sekunder. Du skal høre "Enhedslisten ryddet" fra hovedtelefonerne. På din enhed skal du gå til Bluetooth-indstillingerne og fjerne hovedtelefonerne. Tilslut hovedtelefonerne til din enhed igen

Du kan få yderligere hjælp til din Google Assistant på: https://support.google.com/headphones