Sammenfoldning og opbevaring af hovedtelefonerne

QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefonerne har drejelige ørekopper, der kan foldes fladt sammen, så hovedtelefonerne er nemme at opbevare.

FORSIGTIG: Ørekopperne kan kun drejes i én retning. Hvis ørekopperne drejes i den forkerte retning, kan der opstå skade på hovedtelefonerne.

Brug af tasken

Tasken er et sikkert sted at opbevare hovedtelefonerne og tilbehøret. Skumbakken til batteriet og opladeren kan tages ud, så du kan opbevare andre genstande som for eksempel en MP3-afspiller i tasken.

Bemærk: For at forlænge batteriets levetid skal batteriet altid oplades før det opbevares, og batteriet må aldrig opbevares i opladeren.