Konfiguration af pulsmåler – Strava (Android)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i Strava på Android:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din Android-telefon. Det kan du bekræfte ved hjælp af den lille prik på hver side af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet.

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under "Parrede enheder" med ordet "Tilsluttet" under.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn Strava-appen

Log på appen, eller opret en konto

Tryk på "Feed" i øverste højre hjørne af skærmbilledet, og vælg derefter "Record activity"

Tryk på ikonet "External sensors" i nederste højre hjørne af skærmbilledet

Strava begynder automatisk at søge efter pulsmålere. Når "HR-Bose SoundSport Pulse" vises på listen "Nearby Sensors", skal du trykke på den

Pulsmåleren bør derefter automatisk oprette forbindelse. "HR-Bose SoundSport Pulse" vises på listen "Saved Sensors", og teksten bliver orange, når den er tilsluttet. Efter et par sekunder, bør din puls vises under den