90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Konfiguration af pulsmåler – Runkeeper (iOS)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i Runkeeper på iOS:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din iPhone. Det kan du bekræfte ved hjælp af et lille, lodret batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under MINE ENHEDER med ordet "Tilsluttet" under den.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn Runkeeper-appen

Log på appen, eller opret en konto

Tryk på ikonet "Me" i nederste venstre hjørne af skærmbilledet

Tryk på ikonet "Indstillinger"

I indstillingsmenuen skal du trykke på "Apps, Services, and Devices"

Under "Manage Devices" skal du trykke på "Devices & Hardware"

Tryk på "Heart Rate Monitor". Telefonen søger efter hovedtelefonerne og tilslutter dem. Når de er parret, skal du trykke på "OK"

Bemærk: Hovedtelefonerne behøver ikke at være i parringstilstand for at gennemføre dette trin. Afvis beskeden på skærmbilledet: "Make sure device is in pairing mode."

Du skal starte en træningssession, før du kan se din puls. Tryk på "Back" to gange, indtil du kommer til menuen "Settings", og tryk derefter på "Me"

På skærmbilledet "Me" skal du trykke på "Start"

På skærmbilledet Free Run skal du trykke på "Start Free Run". For at starte træningen skal du give Runkeeper adgang til din "Motion & Fitness Activity" ved at trykke på knappen "OK"

Din træning bør starte automatisk. Det kan tage et par sekunder, før pulsdataene vises

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback