Konfiguration af pulsmåler – Runkeeper® (Android)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i Runkeeper på Android:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din Android-telefon. Det kan du bekræfte ved hjælp af den lille prik på hver side af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet.

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under "Parrede enheder" med ordet "Tilsluttet" under.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn Runkeeper-appen

Log på appen, eller opret en konto

I højre side af skærmbilledet skal du trykke på hjerteikonet

Når du bliver bedt om at tilslutte hovedtelefoner med pulsmåler, skal du vælge "HR-Bose SoundSport Pulse"

Du skal starte en træningssession, før du kan se din puls. Tryk på "GO RUNNING". Træningen bør starte automatisk