Konfiguration af pulsmåler – MapMyRun (iOS)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i MapMyRun på iOS:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din iPhone. Det kan du bekræfte ved hjælp af et lille, lodret batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under MINE ENHEDER med ordet "Tilsluttet" under den.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn MapMyRun-appen

Log på appen, eller opret en konto

Tryk på hjerteikonet på statuslinjen i MapMyRun

På skærmbilledet Apps & Devices skal du rulle ned til sektionen "Workout Devices" og klikke på "Heart Rate"

På skærmbilledet HR Monitor skal du vælge "Auto-connect", hvis du automatisk vil oprette forbindelse, hver gang du åbner appen. Klik derefter på "Connect"

Pulsmåleren i SoundSport Pulse bør automatisk oprette forbindelse. Id'et under hjerteikonet er et id, der er specifikt for pulsmåleren i dine hovedtelefoner. Du bør også se dine pulsdata blive vist i sektionen "Heart Rate"

Bemærk: Det kan tage et par sekunder, før pulsdataene vises på skærmbilledet. Der kan stå "00 bpm" i et par sekunder, før din aktuelle puls vises.