90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Konfiguration af pulsmåler – MapMyRun (iOS)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i MapMyRun på iOS:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din iPhone. Det kan du bekræfte ved hjælp af et lille, lodret batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under MINE ENHEDER med ordet "Tilsluttet" under den.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn MapMyRun-appen

Log på appen, eller opret en konto

Tryk på hjerteikonet på statuslinjen i MapMyRun

På skærmbilledet Apps & Devices skal du rulle ned til sektionen "Workout Devices" og klikke på "Heart Rate"

På skærmbilledet HR Monitor skal du vælge "Auto-connect", hvis du automatisk vil oprette forbindelse, hver gang du åbner appen. Klik derefter på "Connect"

Pulsmåleren i SoundSport Pulse bør automatisk oprette forbindelse. Id'et under hjerteikonet er et id, der er specifikt for pulsmåleren i dine hovedtelefoner. Du bør også se dine pulsdata blive vist i sektionen "Heart Rate"

Bemærk: Det kan tage et par sekunder, før pulsdataene vises på skærmbilledet. Der kan stå "00 bpm" i et par sekunder, før din aktuelle puls vises.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback