Konfiguration af pulsmåler – MapMyRun (Android)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i MapMyRun på Android:

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din Android-telefon. Det kan du bekræfte ved hjælp af den lille prik på hver side af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet.

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under "Parrede enheder" med ordet "Tilsluttet" under.

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn MapMyRun-appen

Log på appen, eller opret en konto

Tryk hjerteikonet i statuslinjen i MapMyRun for at åbne menuen "Connect Apps & Devices"

I menuen "Connect Apps & Devices" skal du rulle ned og vælge "Heart Rate"

Øverst på skærmbilledet skal du trykke på "Connect". Appen søger efter pulsmåleren

Listen "Scannning for Devices…" vises. "HR-Bose SoundSport Pulse" bør blive vist med et flueben ud for den. Vælg den. Det kan være nødvendigt at rulle ned for at finde den

Når den er valgt, bør din puls blive vist efter et par sekunder