Konfiguration af pulsmåler – Apple Health (iOS)

Følg disse trin for at konfigurere pulsmåleren i Apple Health på iOS:

Bemærk: Følgende vejledning er gældende for Apple Health på iOS 10.

Sørg for, at SoundSport Pulse hovedtelefonerne er tændte og sluttet til din iPhone. Det kan du bekræfte ved hjælp af et lille, lodret batteriikon ved siden af Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst på skærmbilledet

Du kan også gå til Bluetooth-siden i telefonens indstillinger for at bekræfte, at Bose SoundSport Pulse er under MINE ENHEDER med ordet "Tilsluttet" under den.

I sektionen "Andre enheder" i telefonens Bluetooth-indstillinger bør du kunne se "HR-Bose SoundSport Pulse" (der kan gå et par sekunder, før de vises). Dette er pulsmåleren. Tryk på "HR-Bose SoundSport Pulse" for at starte tilslutningen til pulsmåleren

Når du har valgt "HR-Bose SoundSport Pulse", fjernes den fra listen ANDRE ENHEDER og vises på listen MINE ENHEDER. Et indlæsningshjul vises ved siden af "HF-Bose SoundSport Pulse". Når "HF-Bose SoundSport Pulse" er sluttet til din telefon, vises ordet "Tilsluttet" ved siden af "HF-Bose SoundSport Pulse" på listen MINE ENHEDER

Sæt SoundSport Pulse hovedtelefonerne i ørerne. Pulsmåleren er placeret i venstre in-ear-hovedtelefon, så sørg for, at den sidder godt

Åbn Apple Health-appen. Du bør starte på Health Data-siden. Tryk på "Vitals" på listen med Health Data-punkter. Det kan være nødvendigt at rulle ned for at se det

På skærmbilledet Vitals bør din puls vises efter et par sekunder