Find din MAC-adresse

Hvad er en MAC-adresse?

Alle enheder på dit Wi-Fi®-netværk har et unikt identifikationsnummer, så din trådløse router kan kende forskel på dem.

Dette kaldes MAC-adressen, eller media access control-adressen.

Hvorfor behøver jeg den?

Nogle netværk anvender en sikkerhedsfunktion kaldet MAC-filtrering, som begrænser netværksadgang til enheder, hvis MAC-adresser står på det, der i daglig tale omtales som en positivliste. Dit netværk kan kræve en MAC-adresse, når du tilføjer din Bose®-enhed. For at finde MAC-adressen på dit Bose SoundLink® digitalt musiksystem skal du bruge opsætningsapplikationen – følg disse instruktioner:

Kør Bose SoundLink® Air system opsætningsapplikation, som du kan downloade på www.Bose.com/wifisetup

Vælg dit sprog

Vælg "Jeg accepterer"

Med din netledning sat i skal du tilslutte USB-kablet fra SoundLink® Air-systemet til en USB-port på din computer

Vælg "Systeminformation" fra menuen Hjælp

Skærm med systemoplysninger for din pc

Skærm med Mac® systemoplysninger

Skærmen med systemoplysninger indeholder alle informationer om dit SoundLink® Air-system, herunder MAC-adressen.