Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Deaktivering af Wi-Fi vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet styres af SoundTouch®-appen, indtil det aktiveres igen.

Deaktiver Wi-Fi og Bluetooth: På bagsiden af enheden skal du trykke på Control-knappen, indtil Wi-Fi-indikatoren dæmpes, og Bluetooth-indikatoren slukkes. Enheden går i standby-tilstand.

For at genaktivere trådløs netværksfunktionalitet, herunder Bluetooth, skal du trykke på Control-knappen, indtil Wi-Fi-indikatoren tænder