Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at fjerne Ethernet-kablet, deaktivere Wi-Fi og rydde Bluetooth®-parringslisten. Deaktivering af Ethernet og Wi-Fi vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet styres af SoundTouch®-appen, indtil det aktiveres igen.

Deaktiver Wi-Fi: På fjernbetjeningen skal du trykke på SoundTouch®-ikonet og derefter trykke på "0" og holde knappen nede, indtil soundbar-indikatoren blinker

Deaktiver Bluetooth: Deaktiver Bluetooth ved at rydde parringslisten. Tryk på Bluetooth-knappen, og hold den nede i 10 sekunder. Bluetooth-indikatoren på soundbaren blinker hvidt to gange for at indikere, at Bluetooth-parringslisten er ryddet

Inden for 2,5 time går enheden i standby-tilstand

For at genaktivere Wi-Fi, skal du trykke på SoundTouch®-ikonet på fjernbetjeningen og derefter trykke på "0" og holde knappen nede, indtil soundbar-indikatoren blinker. Genaktiver Bluetooth ved at parre med en Bluetooth-kilde