Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at deaktivere Wi-Fi og rydde Bluetooth®-parringslisten. Deaktivering af Wi-Fi vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet styres af SoundTouch®-appen, indtil det aktiveres igen.

Deaktivering af Wi-Fi: På højttaleren skal du trykke på "3" og lydstyrke ned og holde dem nede, indtil Wi-Fi-indikatoren slukker

Deaktiver Bluetooth: Deaktiver Bluetooth ved at rydde parringslisten. Tryk på Bluetooth-knappen på højttaleren og hold den nede, indtil Bluetooth-indikatoren blinker hvidt

Inden for 2,5 time går enheden i standby-tilstand

Bemærk: Fjernbetjeningen fungerer ikke, når produktet er i standby-tilstand

For at genaktivere Wi-Fi, skal du trykke på "3" og lydstyrke ned og holde dem nede, indtil Wi-Fi-indikatoren slukker. Genaktiver Bluetooth ved at parre med en Bluetooth-kilde