Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Standby-tilstanden (energibesparende) anvendes kun, når opladningscyklussen er fuldført. Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at rydde Bluetooth-parringslisten. Dette vil fjerne alle tilsluttede Bluetooth-enheder fra den gemte parringsliste.

Tryk på Bluetooth-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth-enheder ryddet."

Inden for 30 minutter går enheden i standby-tilstand

Genaktiver Bluetooth ved at parre en Bluetooth-kilde