90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Dette produkt anvender ikke en netværksbaseret standby-tilstand til en Bluetooth-forbindelse og kan ikke konfigureres til et netværk via Wi-Fi eller Ethernet.

Standby-tilstanden (energibesparende) anvendes kun, når opladningscyklussen er fuldført. Når højttaleren slukkes ved at trykke på tænd/sluk-knappen, går højttaleren i standby-tilstand efter et par minutter.