Aktivering af standbytilstand (energibesparende)

Gælder for:

Du kan aktivere standbytilstanden (energibesparende) ved at deaktivere wi-fi, rydde Bluetooth-parringslisten og frakoble Ethernet-kablet. Deaktivering af wi-fi og frakobling af Ethernet-kablet vil forhindre soundbaren i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet betjenes af Bose Music-appen, indtil wi-fi aktiveres eller Ethernet-kablet tilsluttes igen.

Bemærk: Inden du deaktiverer netværk eller skifter til standbytilstand, skal du bruge tænd/sluk-knappen for mikrofonen til at sørge for, at mikrofonen er slukket (den røde indikator vil være slukket).

Wi-fi: Deaktiveres ved at trykke på knapperne Bose Music og Spring fremad på fjernbetjeningen samtidig og holde dem nede. Gentag dette for at aktivere.

Bluetooth: Deaktiver ved at rydde parringslisten. Deaktiveres ved at trykke på Bluetooth-knappen på fjernbetjeningen og holde den nede i 10 sekunder. Aktiveres ved parring med en Bluetooth-kilde.

Ethernet: Deaktiveres ved at fjerne Ethernet-kablet. Aktiveres ved at indsætte Ethernet-kablet.

Inden for 2,5 timer efter deaktivering af netværkene vil soundbaren skifte til standby.