90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Aktivering af standbytilstand (energibesparende)

Gælder for:

Du kan aktivere standbytilstanden (energibesparende) ved at deaktivere wi-fi, rydde Bluetooth-parringslisten og frakoble Ethernet-kablet. Deaktivering af wi-fi og frakobling af Ethernet-kablet vil forhindre soundbaren i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet betjenes af Bose Music-appen, indtil wi-fi aktiveres eller Ethernet-kablet tilsluttes igen.


Bemærk: Inden du deaktiverer netværk eller skifter til standbytilstand, skal du bruge tænd/sluk-knappen for mikrofonen til at sørge for, at mikrofonen er slukket (den røde indikator vil være slukket).

Wi-fi: Deaktiveres ved at trykke på knapperne Bose Music og Spring fremad på fjernbetjeningen samtidig og holde dem nede. Gentag dette for at aktivere.

Bluetooth: Deaktiver ved at rydde parringslisten. Deaktiveres ved at trykke på Bluetooth-knappen på fjernbetjeningen og holde den nede i 10 sekunder. Aktiveres ved parring med en Bluetooth-kilde.

Ethernet: Deaktiveres ved at fjerne Ethernet-kablet. Aktiveres ved at indsætte Ethernet-kablet.

Inden for 2,5 timer efter deaktivering af netværkene vil soundbaren skifte til standby.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback