Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at fjerne Ethernet-kablet og deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Dette vil forhindre forstærkeren i at oprette forbindelse til dit netværk og enhver Bluetooth-enhed samt forhindre, at forstærkeren styres af SoundTouch®-appen, indtil de aktiveres igen.

På SA-5 forstærkeren skal du trykke på Control-knappen og holde den nede, indtil Wi-Fi-indikatoren slukker

Inden for få minutter går enheden i standby-tilstand

For at genaktivere trådløse netværksfunktioner, herunder Bluetooth, skal du trykke på Control-knappen