Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Standby-tilstanden (energibesparende) anvendes kun, når opladningscyklussen er fuldført.

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at rydde Bluetooth-parringslisten. Dette vil fjerne alle tilsluttede Bluetooth-enheder fra den gemte parringsliste.

Tryk på Bluetooth -knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth-enheder ryddet."

På mindre end ét minut skifter enheden til standby-tilstand

Genaktiver Bluetooth ved at parre en Bluetooth-kilde