Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at fjerne Ethernet-kablet, deaktivere Wi-Fi og rydde Bluetooth®-parringslisten. Deaktivering af Ethernet og Wi-Fi vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet styres af SoundTouch®-appen, indtil det aktiveres igen.

Deaktiver Wi-Fi: På konsollen skal du trykke på kilde-knappen, holde den nede i 10 sekunder og slippe igen

Deaktiver Bluetooth: Deaktiver ved at rydde parringslisten ved hjælp af menuen på skærmen eller fjernbetjeningsskærmen

Inden for 2,5 time går enheden i standby-tilstand

For at genaktivere Wi-Fi, skal du trykke på kilde-knappen og holde den nede i 10 sekunder. Genaktiver Bluetooth ved at parre med en Bluetooth-kilde