Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at fjerne Ethernet-kablet og deaktivere Wi-Fi og Bluetooth®. Dette vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet styres af SoundTouch®-appen, indtil de aktiveres igen.

På den trådløse SoundTouch®-adapter skal du trykke på Control-knappen og holde den nede, indtil Wi-Fi-indikatoren slukker

Inden for få minutter går enheden i standby-tilstand

For at genaktivere trådløse netværksfunktioner, herunder Bluetooth, skal du trykke på Control-knappen