Aktivering af standby-tilstand (energibesparende)

Du kan aktivere standby-tilstanden (energibesparende) ved at deaktivere Wi-Fi og rydde Bluetooth-parringslisten. Deaktivering af Wi-Fi vil forhindre systemet i at oprette forbindelse til dit netværk samt forhindre, at systemet betjenes af Bose Music-appen, indtil det aktiveres igen.

Wi-Fi: Deaktiveres ved at trykke på knapperne Afspil/pause og Bluetooth samtidig og holde dem nede i mindst 5 sekunder. Gentag dette for at aktivere.

Øverste del af højttaleren med visning af knapperne Play/Pause og Bluetooth

Bluetooth: Deaktiver ved at rydde parringslisten. Deaktiveres ved at trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede i 10 sekunder. Aktiveres ved parring med en Bluetooth-kilde.

Øverste del af højttaleren med visning af Bluetooth-knappen

Inden for 2,5 timer efter deaktivering af netværkene vil højttaleren skifte til standby