Udskiftning af ørepude (video inkluderet)

Gælder for:

Genplacering af en ørekoppude

Skub monteringskransen tilbage ind i ørekoppen

Tryk omkring monteringsflangens kant, og sørg for, at puden smækker på plads hele vejen rundt om ørekoppen

Udskiftning af ørekoppuder

• Fjern den gamle pude ved at trække den af ørekoppens ydre kant. Fjern ikke ørekoppens foringsmateriale
  • Anbring den nye pudes monteringsflange på ørekoppens yderkant
  • Fastgør monteringsflangen, så den sidder jævnt og ensartet på hele ørepuden, og klik den forsigtigt på plads ved at trykke omkring hele ørepuden