Docking af din iPod® eller iPhone® (video inkluderet)

Dit digitale SoundDock-musiksystem er klar til brug, så snart du har tilsluttet det til strøm.

Docking af din enhed

Sæt din iPod eller iPhone godt fast i dockingstationen på forsiden af systemet

Bemærk: Du kan mærke et lille "klik", når din iPod eller iPhone sidder fast på konnektoren.

du begynder musikafspilningen ved at trykke på play-knappen på fjernbetjeningen, hvilket starter musikafspilleren på din ipod eller iphone. du kan også bruge berøringsskærmen på din enhed til at vælge en app, som er installeret på din enhed

Play

Frakobling af din enhed

Du frakobler enheden ved at holde på den øverste del af SoundDock og trække enheden lige op, indtil den er fri af konnektoren. Docken er designet til at kunne vippes fremad i op til 15 grader for at gøre det nemmere at fjerne enheden, hvis det er nødvendigt