Docking af din iPod® eller iPhone®

Gælder for:

• SoundDock® XT højttaler

Din SoundDock XT-højttaler er klar til brug, så snart du har tilsluttet den til strøm.

Docking af din enhed

Sæt din iPod eller iPhone godt fast i dockingstationen på forsiden af systemet

Bemærk: Du kan mærke et lille "klik", når din iPod eller iPhone sidder fast på konnektoren.

Du begynder musikafspilningen ved at bruge berøringsskærmen på din enhed til at vælge den musik-app, der er installeret på din enhed

Frakobling af din enhed

Du frakobler enheden ved at holde på den øverste del af SoundDock-systemet og trække enheden lige op, indtil den er fri af stikket. Docken er designet til at kunne vippes fremad i op til 15 grader for at gøre det nemmere at fjerne enheden, hvis det er nødvendigt